Cara Mempromosikan Menu Digital di Facebook dan Instagram

Dengan 4.33 Bilion pengguna aktif yang berkembang pada masa kini, kita semua tahu bahawa pemasaran media sosial sentiasa menjadi tumpuan.

Orang ramai menggunakan platform seperti enjin carian dan sering mencari maklumat tentang jenama dan produk secara online. Malah, penyelidikan Oberlo mendapati bahawa 54% pelayar sosial menggunakannya untuk menyelidik produk sebelum membelinya. Kemungkinan ramai daripada anda akan menjawab “Facebook” atau “Instagram.”

Aspek Paling penting ialah bagaimana menukar pengikut anda di Facebook dan Instagram menjadi pelanggan yang membeli produk anda.Hanya dihujung jari, semuanya boleh menghasilkan wang. Jika pengikut anda tidak bertukar menjadi pelanggan, usaha pemasaran media sosial anda adalah buang masa dan sia-sia

Platform sosial seperti Facebook dan Instagram mengiktiraf keperluan ini dan menyokong perniagaan dengan pelbagai alatan seperti katalog produk, beli-belah dalam talian, penjadualan janji temu, dll. yang membantu syarikat menjadikan saluran media sosial mereka sebagai salah satu penjana pendapatan terbesar mereka

Satu alat sedemikian yang didedikasikan secara eksklusif untuk restoran dan boleh membantu mereka memacu hasil daripada saluran sosial ialah butang “Start anda Order” Facebook dan Instagram rasmi yang membolehkan tempahan terus untuk restoran melalui halaman Facebook dan Instagramnya.

Apakah fungsi Butang Start Order Facebook dan Instagram.

Butang Facebook dan Instagram “Tempah” membolehkan restoran memasukkan Link tempahan mereka terus pada halaman sosial masing-masing, membolehkan pelanggan menempah meja di restoran hanya melalui media sosial. Butang Tempah boleh diakses oleh restoran dengan menyertai mana-mana platform tempahan pihak ketiga, seperti Bromayafood, yang merupakan rakan kongsi tempahan rasmi Facebook dan Instagram.

Butang Start Order ini menukar saluran sosial anda kepada saluran tempahan terus dan membolehkan anda menerima tempahan, membantu anda memanfaatkan pengikut media sosial anda.

Lihat bagaimana Butang Star Order Di facebook berfungsi

Cara Mempromosikan Menu Digital di Facebook dan Instagram

Anda boleh mencuba sistem bromayafood, ianya percuma dan tiada cas diatas order Register Disini

Leave a Reply