Manfaat Daripada Sistem Pesanan Facebook

Jika anda sudah mempunyai perisian sistem pesanan restoran yang membolehkan pelanggan membuat pesanan dalam talian, anda mungkin tertanya-tanya sama ada Facebook benar-benar boleh membantu anda meningkatkan jualan anda.

Itu soalan yang boleh difahami, terutamanya apabila anda menganggap bahawa rakan kongsi penghantaran Facebook menetapkan harga sistem pesanan dalam talian mereka sendiri. Apabila pelanggan menggunakan Facebook untuk memesan makanan, seseorang perlu membayar untuk penghantaran, bukan?

Mari kita pertimbangkan faedah sistem pesanan makanan Facebook oleh BromayaFood supaya anda boleh memutuskan sama ada ia sesuai untuk anda (spoiler: hampir semua orang memutuskan bahawa ia sesuai untuk mereka!)

Antara faedah yang kita lihat ialah:

  • Memberi laluan yang lebih pantas kepada orang untuk memesan makanan secara terus melalui Facebook dengan membuka menu anda dalam tab baharu dan bukannya memaksa mereka mengganggu masa Facebook mereka dan melawat tapak web anda secara berasingan.
  • Lebih banyak peluang untuk membuat orang lapar dengan memaparkan gambar makanan lazat anda yang menyelerakan yang boleh mereka pesan dengan segera.
  • Mendapat peluang untuk menggunakan platform yang sudah diketahui oleh berbilion orang.
  • Merayu kepada lebih ramai orang di kawasan tempatan anda.
  • Meningkatkan kesetiaan pelanggan dengan berkongsinya dengan pengikut anda

Selain itu, dan inilah salah satu titik jualan terbesar, dengan menggunakan pembangun tapak web restoran kami, anda mendapat sistem pesanan dalam talian percuma untuk perniagaan anda. Perkhidmatan penghantaran mungkin mengenakan bayaran, tetapi anda masih mendapat apl pesanan restoran secara percuma.

Apabila sampai padanya, mengguna pakai sistem pesanan dalam talian Facebook untuk perniagaan adalah masuk akal kerana ia boleh membantu anda menjangkau lebih ramai pelanggan dan memperoleh lebih banyak wang. GloriaFood dan Facebook memberi anda cara mudah untuk mencapai matlamat anda tanpa sebarang kos sistem pesanan dalam talian.

Setelah anda tahu cara menerima tempahan restoran di Facebook menggunakan sistem pesanan makanan Facebook kami, sediakan halaman anda dan mula menjadikan perniagaan pengangkutan & penghantaran anda lebih menguntungkan.

[fluentform id=”4″]

Leave a Reply